Undersköterskor för timanställning till Enebyberg

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Annebergsgården är ett äldreboende med plats för 40 pensionärer och är beläget i ett vackert naturområde med promenadvägar, nära Enebyberg. Utmärkande för Annebergsgården är bl a att miljön är hemlik och trivsam samt att det finns en omtänksam och kunnig personal som ger en hög vårdkvalitet. Vi arbetar med flera spännande digitala projekt och använder idag digital signering av HSL-insatser och SoL-insatser i systemet MCSS/APPVA och i journalsystemet Treserva. Sjuksköterska finns på plats varje dag kl. 8-17. Övrig tid har vi sjuksköterska via patrull.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team bestående av andra undersköterskor, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ge omvårdnad och stöd till de boende på Annebergsgården under dag- och kvällstid. Du kommer att dokumentera i Treserva.

Kvalifikationer

• Undersköterskeexamen • Erfarenhet av undersköterske- eller vårdbiträdesarbete i äldreomsorg • God svenska i tal och skrift • Vana att dokumentera digitalt • Du är lugn, prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema
Löneform: Timlön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2018-03-01
Antal platser: 5

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-02-14 Arbetsgivarens referensnummer: A751638

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Ann Lavicka, Gruppchef Tel: 08-56891829 E-post: