Ledsagare / Avlösare till 12- årig pojke

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi är en familj i Danderyds kommun som söker en trygg person som vill arbeta som Ledsagare/Avlösare till vår 12-åriga son som har högfungerande autism. Tjänsten innebär 15 tim/vecka förlagda måndag - fredag. Från en gång till annan kan det vara tal om några timmars helgtjänstgöring. Eventuellt finns det möjlighet att addera ytterligare arbetstimmar genom den skola vår son går på.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du har stort tålamod, jämnt humör, är sympatisk, inkännande och flexibel då allt inte alltid går enligt planerna. Du är naturligtvis pålitlig, gärna pedagogisk med förmåga att inspirera och motivera. Eftersom tydlighet i språket är viktigt för honom ska du ha mycket goda kunskaper i svenska språket, alternativt engelska vilket han är duktig på och gärna pratar. För den här tjänsten är det mycket viktigt att du tycker om dataspel (Minecraft, Warframe ) och att titta på film. Ett stort plus är om du har körkort. Du bör inte vara hundrädd då det finns hund i familjen. Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående - så fort rätt person hittas.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-04-09 Arbetsgivarens referensnummer: A716017

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: