Ledsagare till 13-årig tjej

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara ledsagare till vår dotter. Hon bor växelvis med oss föräldrar i Täby samt Danderyd. Hon har Autistiskt syndrom och är intellektuellt normalfungerande. Hon är mycket kreativ och tycker om att både måla och pyssla.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är nyfiken, tålmodig och att du vill hjälpa vår dotter i sociala samspel. Det är viktigt att du är intresserad av människor och har ett socialt engagemang. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad, pålitlig samt positiv är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Ledsagning med 2 timmar i veckan, måndagar alt. torsdagar vid ca: 15:30. Vi gör upp ett schema tillsammans.
Löneform: Timlön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-31 Arbetsgivarens referensnummer: A682335

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: