Kontaktperson till 43-årig man sökes!

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara kontaktperson till en "ung" 43-årig man med talstörning samt diagnos infantil autism och retardation. Han behöver stimulans och gemenskap på fritiden. Ditt uppdrag som kontaktperson är att vara medmänniska och att ca 2ggr/månad göra aktiviteter som han uppskattar och som utvecklar hans sociala förmåga. Han tycker om att göra utflykter till sina favoritställen, titta på båtar, åka allmänna färdmedel m.m. Som kontaktperson planerar du dessa tillfällen tillsammans med honom samt Personal på den gruppbostad han bor på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är empatisk, gärna med erfarenhet och kunskap om autism. Du bör vara strukturerad, engagerad och kunna ta initiativ. Du ska vara omtänksam, trygg och tålmodig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vid anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Omgående, så fort "rätt person" har hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-04-09 Arbetsgivarens referensnummer: A750999

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: