Undersköterska - samordnare trygghetslarm

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Från 1 februari 2018 blir vi utförare för trygghetslarmet till alla kunder Danderyds kommun. Vi har våra lokaler centralt belägna i Mörby centrum.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att emot beslut från biståndsbedömare, montering, installation och service av larm samt ansvar för nyckelhantering. Arbetet sker till största del ute hos kunder men en del support kan också förekomma. Du kommer också att samarbeta med gruppchef kring bemanning, scheman mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar service och har ett tekniskt intresse med goda datakunskaper. Du tar ditt arbete på allvar och vill alltid leverera kvalitet. Vi vill att du ska vara utbildad undersköterska eftersom du måste bemöta människor i socialt utsatta situationer. Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. God kännedom om dokumentationskravet. Tidigare erfarenhet av digitala system är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. Måndag till fredag.
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-01-08, Eller enligt ök.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-11-17 Arbetsgivarens referensnummer: A727008

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Ingela Avan, Hemtjänstchef Tel: 08-56891835

Fackliga Företrädare

Christina Johansson, Kommunal
E-post: