Vikarier till Vasaskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen.

Arbetsuppgifter

Vill du vara vikarie på vår fantastiska skola? Till vårterminen 2018 söker vi vikarier för kortare och längre uppdrag på vår skola i Djursholm. Det kan vara allt från att du ska vara stöd för enskild elev till att du leder en hel klass och undervisar. Ibland behöver vi också vikarier till vår fritidshemsverksamhet och Förskoleklass.

Kvalifikationer

Du har ett stort intresse för människor och att hjälpa andra till utveckling. Du är positiv, lätt för att skapa goda relationer och är både noggrann och flexibel. • Pedagogisk erfarenhet önskvärt • Pedagogisk utbildning meriterande Detta kan passa dig som redan studerar på lärarprogrammet och söker ett deltidsarbete som du kan ha vid sidan av dina studier. Eller så är du nyfiken och intresserad av att prova på ett pedagogiskt arbete där du får jobba med att utveckla människor. Ett utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras innan anställning enligt skollagen.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Timlön
Tillträde: 2018-01-22, Tillträde enligt överenskommelse, gärna snarast.
Tidsbegränsat till: 2018-06-15
Antal platser: 4

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-19 Arbetsgivarens referensnummer: A740315

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Christel Pedersen, Biträdande rektor Tel: 073-6620051 E-post: