Kontaktperson till 38-årig kvinna sökes!

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara kontaktperson till en mycket aktiv, konstnärligt lagd kvinna på 38-år som har Downs Syndrom. Som kontaktperson hjälper du henne att utveckla sin självständighet genom att planera och göra de aktiviteter hon tycker om; Det kan vara att bowla, gå på bio, museum, fika, promenera, laga mat m.m. ca 2 ggr/månad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner igen sig i beskrivningen; aktiv, positiv, med mjuk personlighet! Meriterande är om du har erfarenhet av liknande yrken. Att du är pålitlig, strukturerad och engagerad ser vi som en självklarhet. Vid anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Omgående, så fort "rätt person" har hittats
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-03-07 Arbetsgivarens referensnummer: A751522

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: