Färdtjänsthandläggare till Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa? Socialkontoret ansvarar för omsorgen om äldre, personer med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar och individ- och familjeomsorg. Socialkontoret finns i fräscha lokaler i Mörby Centrum med möjligheter till träning, shopping och lunchrestauranger. Mörby Centrum genomgår just nu en stor förvandling som innebär att centrumet ska bli dubbelt så stort. På avdelningen som är en myndighetsavdelning, arbetar 26 personer. En färdtjänsthandläggare, biståndshandläggare, en gruppledare för biståndshandläggargruppen, LSS-handläggare, en gruppledare för LSS handläggargruppen, bostadsanpassningsbidragshandläggare, anhörigkonsulent, demenssamordnare, syn- och hörselinstruktör, volontärsamordnare, avgiftshandläggare och förvaltningsassistent.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som färdtjänsthandläggare. Som färdtjänsthandläggare kommer du att utreda ansökan om färdtjänst samt utreda och fatta beslut om riksfärdtjänstresor för personer över och under 65 år. I tjänsten ingår även att administrera kön till kommunens seniorbostäder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller motsvarande, samt har erfarenhet av färdtjänsthandläggning. Personliga egenskaper som efterfrågas är ett gott bemötande, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt att tycka om att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-04-23 Arbetsgivarens referensnummer: A767330

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Rita Berg, Gruppledare biståndshandläggarna Tel: 08-568 911 26

Ingrid Boheman Risto , Tf. avdelningschef Tel: 08-568 911 20

Fackliga Företrädare

Fackliga representanter nås via växeln
Tel: 08-568 910 00