Avlösare till 6-årig flicka

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som 5 tim/vecka vill vara avlösare till vår glada och spralliga dotter som har språksvårigheter. Hon tycker om att leka, måla, pyssla och läsa böcker. Avlösningen kommer ske växelvis i Djursholm och Täby. Önskemål är avlösning 1 dag/vecka en tis, ons eller tors ca 15:30 - 20:30.

Kvalifikationer

Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad och pålitlig är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att söka tjänsten behöver du uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Välkommen med din ansökan! Tillsammans gör vi upp ett schema för 5 tim/vecka. Avlösningen kommer ske växelvis i Djursholm och Täby. Önskemål är avlösning 1 dag/vecka en tis, ons eller tors ca 15:30 - 20:30.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-19 Arbetsgivarens referensnummer: A725061

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: