Personlig assistent till 7-årig flicka sökes!

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en assistent 2-4 dagar/vecka till vår sjuåriga dotter. Hon har en mindre hjärnskada som gör att hon behöver hjälp med de dagliga bestyren men vill också leka och ibland träna sitt tal och gång. Vår dotter är en glad och härlig tjej som ett par timmar i veckan vill hänga med en assistent som tycker om att hänga med henne. Vi behöver hjälp Må-To från kl: 15:00-18:00 2-4 dagar i veckan.

Kvalifikationer

Det är väldigt bra om du har arbetat med barn med särskilda behov sedan tidigare men dina personliga egenskaper väger tyngre. Vi vill gärna att du som söker är öppen, positiv, utstrålar värme och empati och ser på livet med lite humor. Vid anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema
Löneform: Timlön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-03-27 Arbetsgivarens referensnummer: A682335

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: