Avlösare till 9-årig flicka

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som på en tisdag eller torsdag 5 tim/vecka vill vara avlösare till vår 9-åriga dotter som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Hon är full av energi, intellektuellt begåvad och snabb i både tänkande och handling. Hon tycker om att lyssna på musik, promenera till lekplatsen, rita, läsa böcker och baka.

Kvalifikationer

Vi har önskemål om att du som söker är en stabil och strukturerad person. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du ska vara omtänksam, trygg och tålmodig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vid anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Tillsammans gör vi upp ett schema för 5 tim, 1 ggr/vecka, från ca 15:00.
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-31 Arbetsgivarens referensnummer: A743405

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: