Undersköterska (natt) sökes till Klingsta vård- och omsorgsboende

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Klingsta är ett demensboende med 39 lägenheter, vackert beläget i ett naturområde nära Edsviken och med gångavstånd från Mörby Centrum. Lägenheterna är fördelade på 4 avdelningar.

Arbetsuppgifter

Klingsta vård- och omsorgsboende är bemannat med omvårdnadspersonal under dygnets alla timmar. På natten ansvarar varje undersökterska för en avdelning med 9-10 boende. Nattarbetet kräver ett samarbete mellan de olika avdelningarna. Undersköterska natt ansvarar för att alla boende får en god omvårdnad och service utifrån individuella behov och genomförandeplaner. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, ca 70-80%

Kvalifikationer

Vi söker utbildad undersköterska med erfarenhet från äldreomsorg och demensvård. Ett krav är mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Du behöver även datorvana eftersom all dokumentation sker digitalt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. Nattjänstgöring enligt schema. Arbetstid 20.48-07.12
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-04-02, Enligt överenskommelse, eventuellt möjlighet att tillträda tidigare. - Vi söker undersköterska (natt) för tillsvidareanställning. - Vi söker även undersköterska (natt) för vikariat (6 mån).
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-02-11 Arbetsgivarens referensnummer: A745258

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Magnus Kinnander, Verksamhetschef Tel: 08-568 918 55 E-post: