Tekniska kontoret söker en VA-driftansvarig till VA-avdelningen

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Tekniska kontoret, med säte i Mörby centrum, har ansvar för Danderyds kommuns tekniska förvaltning omfattande fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt myndighetsansvaret för trafikfrågor m m. Inom våra verksamheter ska vi tillsammans förbättra Danderyds kommun så att den upplevs trygg, attraktiv och hållbar samt utföra vårt arbete med god omvärldsanalys, hög kompetens, stolthet och stort engagemang. Som medarbetare hos oss får du vara med och bygga samhället och få Danderyds utemiljö att fungera. Vi välkomnar nu en VA-driftansvarig till vår VA-avdelning, som har ett bra samarbete och korta beslutsvägar. Enheten består av 5 medarbetare som ansvarar för ny- och ombyggnad samt drift och underhåll av kommunens VA-ledningsnät.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för den operativa verksamheten inom drift, skötsel och felavhjälpande underhåll av våra VA-ledningsnät, tillsammans med vår övriga organisation och VA-drift som är utlagt på entreprenad. Även projektledning av förnyelseprojekt och samordning av entreprenader ingår i tjänsten. I arbetet ingår många kontakter med entreprenörer, medborgare och kollegor inom kommunen där du ska kunna agera serviceinriktat och med god samarbetsförmåga komma fram till hållbara beslut. Detta är en stor del av arbetet och ställer höga krav på service och god kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning/annan relevant utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig inom området vatten och avlopp. Din bakgrund kan t ex vara en arbetsledare, rörläggare eller konsult inom VA, gas eller fjärrvärme som vill gå vidare till ett mer administrativt arbete. Du ska vara självgående och kunna utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. På eget initiativ ska du kunna driva dina egna processer framåt och få saker gjorda inom utsatta deadlines. Du ska vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Vi söker en noggrann och ansvarsfull person som bl a ansvarar för kommunens dricksvatten. Det är en fördel om du känner till eller har erfarenhet av LOU, men det är inget krav. Du ska också ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Tjänsten kräver att du har körkort klass B. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl, tel. 0739-465 805. Välkommen med din ansökan snarast, löpande urval sker under ansökningstiden. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 20 februari.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-02-20 Arbetsgivarens referensnummer: A746127

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Kurt Ståhl, Konsult, Karisma Rekrytering Mobil: 0739-465 805

Fackliga Företrädare

Fackliga företrädare, nås via kommunens växel, 08-568 910 00