Ledsagare till 12-årig kille

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en aktiv, sportig ledsagare till vår 12-åriga son med diagnosen autistiskt syndrom. Vi söker dig som några timmar i veckan tillsammans med honom hittar på roliga aktiviteter som att t e x simma, cykla, gå på bio eller komma ut i naturen. Vår son är energisk och gillar att skämta.

Kvalifikationer

För att klara uppdraget måste du gilla att hitta på roliga aktiviteter, vara trygg, strukturerad och konsekvent. Ha en stor portion tålamod och vara punktlig. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Vi behöver hjälp 4 timmar i veckan, gärna en lördag och/eller söndag.
Löneform: Timlön
Tillträde: Tillträde omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-11-27 Arbetsgivarens referensnummer: A629475

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: