Avlösare till 3-årig pojke

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara avlösare i hemmet till vår 3-åriga son som är blind sedan födseln. Han älskar att lyssna på musik, att sjunga och att bada. Vi behöver hjälp 8 tim/vecka, framför allt eftermiddag/tidig kväll.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är en person som är trygg, som vågar, är företagsam, tålmodig och lugn. Du tycker om att hitta på saker och har lätt att anpassa dig efter vår sons dagsform. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad och pålitlig är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående, så fort rätt person hittats
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-19 Arbetsgivarens referensnummer: A716616

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: