Förskollärare till Baduhilds förskola

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Baduhilds förskola ligger nära naturen och har en egen stor och fin gård. Goda kommunikationer med buss, T-bana och Roslagsbanan. Vi ser musik och rörelse som en metod för undervisning som hjälper oss att sträva mot målen i läroplanen. Vi vill dagligen förmedla känslan av att det är roligt och inspirerande att arbeta med musik och rörelse, dessutom skapas gemenskap och glädje.

Arbetsuppgifter

Till Baduhilds förskola i Djursholm söker vi en engagerad förskollärare som är van att arbeta med pedagogisk dokumentation, reflektion och digitala lärverktyg. Du kommer att få en roll som platsansvarig vilket innebär att du måste vara trygg i din roll som pedagog och ledare, samt tycka det är roligt och utvecklande att ta ett större övergripande ansvar för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Vårt fokus under året ligger på att utveckla vår pedagogiska dokumentation, våra pedagogiska miljöer och hur vi kan arbeta med barns delaktighet i projekt. Vi använder oss av Förskoleappen som digital plattform och dokumentationsverktyg.

Kvalifikationer

Vi vill att du är glad och positiv utbildad förskollärare med mycket bra samarbetsförmåga, du ser möjligheter i stället för svårigheter. Du ska som förskollärare ta ett övergripande ansvar för planering, genomförande, uppföljning och utveckling av arbetet på förskolan så att omsorg, fostran, lek och lärande bildar en helhet i enlighet med läroplanens mål och intentioner. Du är en medforskande pedagog och har kunskap kring hur man synliggör barnens olika lärprocesser genom pedagogisk dokumentation. Du ska kunna omsätta teori till praktik och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är en van IT användare och en trygg pedagog med intresse av att ta ett övergripande platsansvar för förskolan. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-11-19 Arbetsgivarens referensnummer: A724909

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Jeanette Magnusson, Förskolechef Tel: 08-56891740 E-post: