Undersköterskor sökes till Djursholm

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. StorKalmar är ett gruppboende för dementa med 16 lägenheter fördelat på två plan. Gruppboendet är vackert belägget på Danderydsvägen 95 i Djursholm. Stor fint inhägnad tomt med en promenadslinga runt huset. StorKalmar ligger lättillgängligt med goda parkeringsmöjligheter. Buss nummer 606 eller 616 samt Roslagsbanan station Ekeby. Vi arbetar med flera spännande digitala projekt och använder idag digital signering av HSL-insatser och SOL-insatser i systemet MCSS/APPVA och i journalsystemet Treserva. En gång per vecka har vi vårdhund. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret och har fått kvalitetspris för vårt arbete. Självklart arbetar vi med kontaktmannaskap. Sjuksköterska finns på plats vardagar kl 8-16. Därutöver sjuksköterska via patrull.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ge omsorg, vård och stöd till de demenssjuka äldre som bor på Storkalmar. I dina arbetsuppgifter ingår att ge läkemedel på delegering och att dokumentera. Du ska kunna laga mat utifrån de recept som är framtagna i samarbete med kommunens dietist. Vi har pedagogiska måltider dvs du äter tillsammans med de boende. I arbetet har du också kontakt med närstående.

Kvalifikationer

- Utbildad undersköterska är ett krav - Vana att dokumentera digitalt - God svenska i tal och skrift - Erfarenhet av arbete som undersköterska, erfarenhet av demensvård och arbete med BPSD-registret är meriterande - Van vid teamarbete - Prestigelös - Trygg - Lugn - Professionell Vi söker: 1 st undersköterska (natt) ca 65-70% enligt schema, heltidsmått 36,33 tim/vecka. Nattpassen är mellan 20.45-07.15. 2 st undersköterskor dag/kväll enligt schema ca 60%, heltidsmått 37 tim/vecka. Dagpassen börjar kl 07 eller 08 och kvällspass slutar senast 21. Arbetar enligt schema varannan helg.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-04-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 3

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-03-18 Arbetsgivarens referensnummer: A757376

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Christina Edholm, Verksamhetschef Tel: 08-568 918 59 E-post: