Vi söker förskollärare till småbarnsgrupp

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Kornvägens förskola ligger i Stocksund i Danderyds kommun. Vi har två avdelningar med 40 barn och 8 pedagoger. Vi har egen kock som lagar vår mat och bakar bröd.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att leda och organisera arbetet genom ett utforskande och projektinriktat arbetssätt samt att planera, reflektera, analysera och utvärdera verksamhetens innehåll. Ditt fokus är att ge varje barn en möjlighet till att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar enligt läroplanens intentioner. Du arbetar aktivt för att göra barnen delaktiga och strävar efter att miljön är inspirerande och tillåtande efter barnens intressen och behov. Du kommer att arbeta i Förskoleappen som är vårt digitala dokumentationsverktyg.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad förskollärare med erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är kommunikativ och öppen och vågar tänka nytt. Du har ett gott och professionellt förhållningssätt och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och kunskap av att synliggöra barnens olika lärprocesser.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-01-08
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-11-26 Arbetsgivarens referensnummer: A728153

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Marlene Wikström, Förskolechef Tel: 08/56891793 Mobil: 073-0 745 211 E-post: