Barnskötare

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Förskolan Borgen består av 4 avdelningar och ligger naturskönt vid Edsviken intill skog och hav.

Arbetsuppgifter

Borgens förskola söker dig som är utbildad barnskötare med genuint intresse av ditt uppdrag och att arbeta i förskola. Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Det är viktigt att du är nyfiken att upptäcka och lära nytt utifrån barnens idéer. Tillsammans med övriga pedagoger medverkar du till att en positiv och meningsfull miljö skapas för varje barn och hela barngruppen. Du kommer att arbeta i en barngrupp med 4-5 åringar. Tjänsten kan eventuellt komma att förlängas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har erfarenhet från yrket. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg. Du är engagerad och har ett empatiskt förhållningssätt. Du vill utvecklas och ser möjligheter snarare än hinder. I den dagliga kontakten med vårdnadshavare är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Omgående.
Tidsbegränsat till: 2018-07-08
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-23 Arbetsgivarens referensnummer: A745225

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Sandquist-Lundin, Förskolechef Tel: 08-568 91745