Avlösare till 10-årig kille

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en avlösare i hemmet till vår son som är 10 år. Han älskar musik, har spelat piano sedan han var 2 år, gör självständigt musik i garageband, han kan sin apple dator och telefon utan och innan. Älskar språk och kan räkna på 40 olika språk. Vi söker dig som är en trygg, stabil och ansvarfull person med en stor portion humor och lätt till skratt, gärna kreativ då vår sons syn är begränsad. Ett stort plus är om du kan parallell-läsa när han läser punktskrift. Du är en lekfull person som gärna är med och hoppar på studsmattan i stället för att titta på.

Kvalifikationer

Vi önskar en person som söker sig TILL detta jobb och inte söker sig bort från något annat. Du tycker att jobbet är kul och uppskattar möjligheten. Kvalitéer som uppskattas: att du är talför och gillar att prata, viktigt då han inte ser. Stort plus om du kan olika språk, gillar datorer och programmering, att skapa musik eller kanske spelar du ett instrument? Med gemensamma intressen blir jobbet roligare för dig som söker.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Avlösarservice i hemmet med 21 tim/vecka
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-30 Arbetsgivarens referensnummer: A432044

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller i pappersformat. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: