Barnskötare till Baldersskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever. I våra skolor får du arbeta i välfungerande arbetslag tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Hos oss får eleverna en gedigen kunskapsgrund och möjlighet att utveckla sina förmågor.

Arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare en barnskötare till vår fritidsverksamhet på Baldersskolan. Du kommer att arbeta tillsammans med fritidspedagoger och barnskötare på en av våra fyra fritidsavdelningar. Du arbetar även som ett stöd för eleverna i klassrumssituationer och på raster, i nära samarbete med lärare och övrig personal. Du arbetar utifrån läroplansmålen i Lgr11 och planerar, genomför och utvärderar den pedagogiska verksamheten tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Som ledare är du trygg i dig själv, utvecklingsinriktad och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö som präglas av samarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsvariationer. Vi söker dig som är utbildad barnskötare, men även lång erfarenhet av arbete på fritidshem är meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-08-13 Arbetsgivarens referensnummer: A699081

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post:

Petra Hellström, Rektor Tel: 08-56891571 E-post: