Sjuksköterska

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Annebergsgården är ett vård- och omsorgsboende med plats för 40 pensionärer, beläget i ett vackert naturområde med fina promenadvägar, nära Enebyberg i Danderyd. Annebergsgårdens omtänksamma och kunniga personal erbjuder vård av hög kvalitet, i en hemlik och trivsam miljö. Nu söker vi efter två legitimerade sjuksköterskor som vill arbeta på Annebergsgården.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjusköterska på Annebergsgården innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom ditt kompetensområde. Dessutom ingår det i tjänsten att handleda, utbilda och instruera medarbetare inom omvårdnadsinstaser och medicinskt delegerade arbetsuppgifter. Tjänsterna innebär omvårdnadsansvar för 15 boende. Du kommer att leda teamarbetet runt de boende där sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal ingår. Vi arbetar med flera spännande digitala projekt och använder redan idag digital signering av HSL-insatser och SOL-insatser i systemet MCSS/APPVA och i journalsystemet Treserva. Vi arbetar i kvalitetsregistren Senior Alert och Palliativa registret. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan kl. 08:00-17:00. Helgtjänstgöring kl. 08:00-17:00 var tredje vecka ingår i tjänsten. Mellan kl 17:00-08:00 har vi sjuksköterska från extern kvälls- och nattpatrull.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjusköterska och som har minst 2 års erfarenhet från geriatrik eller äldreomsorg. Det är meriterande om du har en specialisering mot geriatrik eller vård av äldre alternativt är distriktssköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera, är prestigelös, har en personlig mognad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Du är trygg i din roll och kan möta verksamhetens små och stora behov. Har du körkort är det en merit men inte ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan kl. 08:00-17:00.
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-01 Arbetsgivarens referensnummer: A713377

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Anneli Kinnunen, Verksamhetschef Tel: 08-568 918 20 E-post: