Byggprojektledare

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Tekniska kontoret, med säte i Mörby centrum, har ansvar för Danderyds kommuns tekniska förvaltning omfattande fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt myndighetsansvaret för trafikfrågor m m. Fastighetsavdelningen på Danderyds kommun består av 15 kompetenta medarbetare som tillsammans ansvarar för 150 objekt av varierande karaktär. I den här gruppen samarbetar vi gärna och utbyter erfarenheter med varandra för att hela tiden utvecklas tillsammans. Med ett stort engagemang skapar vi förutsättningar för väl fungerande verksamheter och ändamålsenliga lokaler!

Arbetsuppgifter

Som Byggprojektledare i Danderyds kommun ansvarar du för att självständigt planera och genomföra större ombyggnads- och nybyggnadsprojekt. I rollen ingår allt ifrån förstudie till slutbesiktning i samverkan med andra kommunala förvaltningar, verksamhetsansvariga, konsulter och entreprenörer. Du rapporterar till fastighetschefen i kommunen. Dina arbetsuppgifter: - Genomföra förstudier - Framtagning av beslutsunderlag - Leda projektering - Upphandling av entreprenader och konsulter - Agera byggledare vid behov - Tidsstyrning och kostnadsstyrning av projekt - Ansvar för Kvalitet-, Miljö- och Arbetsmiljöarbete i projekt - Slutrapportering till kommunen

Kvalifikationer

- Relevant eftergymnasial utbildning (minst 2 år) eller motsvarande förvärvade erfarenheter - Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom bygg/entreprenad - Upphandlingsvana i enlighet med LOU - Goda kunskaper av byggprocesser - Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och arbetsmiljöregler - Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande - Erfarenhet av att följa upp miljökrav för projektörer och entreprenörer. - B-körkort Som person är du van att arbeta självständigt samtidigt som du är drivande, engagerad, initiativtagande och målfokuserad. Du trivs med många kontaktytor och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och har en helhetssyn på byggprocesser och trivs med att hålla ihop projekt från start till mål. I denna tjänst ges du möjlighet att påverka kommunens framtid med ditt kunnande och engagemang. Om du tycker att tjänsten som Förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Danderyds kommun med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2017-09-27. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på eller på 0706-59 96 00.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-27 Arbetsgivarens referensnummer: A711458

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Patrik Ekenbark, Konsult Fasticon Kompetens AB Mobil: 0706-59 96 00 E-post: