Socialkontoret i Danderyd söker person till kontorets IT-utveckling och systemförvaltning

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Socialkontoret ansvarar för omsorgen om äldre, personer med psykiska eller fysiska funktionshinder och individ- och familjeomsorg. Socialkontoret finns i fräscha lokaler i Mörby Centrum med möjligheter till träning, shopping och lunchrestauranger.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att samordna socialkontorets IT-frågor, vara med och utveckla e-tjänster/e-hälsofrågor och att förvalta socialkontorets verksamhetssystem tillsammans med övriga systemförvaltare. I arbetet ingår att samverka med socialkontorets personal i IT-frågor, kommunens centrala avdelning för digitalisering och utveckling samt externa samverkanspartners/leverantörer. Tjänsten har fokus på verksamhetens behov. Den centrala avdelningen för digitalisering och utveckling sköter driften av socialkontorets it-miljö. Tjänsten är organisatoriskt placerad i socialdirektörens stab.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning och dokumenterade IT-kunskaper och erfarenhet av förvaltning av IT-system. Det är en särskild merit att ha kunskaper om och erfarenheter av arbete inom socialtjänsten. Eftersom uppdraget innebär att Du har flera samverkanspartners måste Du ha god samarbetsförmåga, ha en god servicekänsla, vara lyhörd och en god pedagog. Vi vill också att Du har förmåga att arbeta självständigt, är strukturerad och kan ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-08-27 Arbetsgivarens referensnummer: A702511

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Britt-Marie Ekström v28,29,33, Socialdirektör Tel: 08-568 911 10

Gerd Söderlund v30,31,32, Systemförvaltare Tel: 08-568 911 11

Margareta Agerberg Malmrot v32, Systemförvaltare Tel: 08-568 911 07

Fackliga Företrädare

Fackliga representanter nås via växeln
Tel: 08-568 910 00