Lärare år 1-3 Långängsskolan, Danderyd - en skola med hög måluppfyllelse

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Stocksundsskolan och Långängsskolan tillhör samma resultatenhet och arbetar utifrån samma målsättning, där vi sätter kunskap i fokus och arbetar systematiskt med uppföljning och utvärdering. Vår vision: ”Tillsammans skapar vi en skola, där elever och vuxna uppmuntras till att VÅGA VILJA VÄXA ”. Stocksunds RE har ca 750 elever och 100 personal fördelat på två skolor Stocksundsskolan och Långängsskolan. Långängsskolan är en F-3 skola med 12 klasser samt tillhörande fritids.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift kommer att bestå av undervisning i år 1-3 i en stimulerande lärmiljö samt en väl fungerande skola tillsammans med rutinerade kollegor som har hög kompetens. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av 12 personer. Våra elever är studiemotiverade och har hög måluppfyllelse. Skolan har en väl fungerande skolhälsovård och ett starkt elevhälsoteam. Du kommer att vara placerad på Långängsskolan som ligger mitt i ett lugnt villaområde men ändå nära till buss (ca 100m) och ca 15 minuters gångväg från tåg och bussterminal vid Danderyds sjukhus.

Kvalifikationer

Vi ser att du har behörig lärarutbildning. Vi vill att du som söker ska ha behörighet i minst år 1-3. Du ska ha lätt för att samarbeta då du kommer att arbeta tillsammans med samverkanspedagog i din klass. God initiativförmåga samt flexibilitet är egenskaper vi värdesätter högt. Likaså ett gediget intresse för barn och undervisning. Du bör ha en helhetssyn på barns utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Vi ser att du har ett öppet sinne där du möter eleverna på deras nivå och förutsättningar. Det är en fördel om du har erfarenhet av IT då vi ständigt utvecklar vår digitala kompetens. Vi arbetar med kollegialt lärande där delar kulturen är ett viktigt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-08-23, Enligt ök tidigare eller senare.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-08-20 Arbetsgivarens referensnummer: A705424

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer sker fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Mikael Valdorson, Bitr rektor Tel: 08-568 914 30 E-post: