Ledsagare till 67-årig man

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara ledsagare till en 67-årig man med lindrig utvecklingsstörning. Tanken är att du som ledsagare 3 ggr/vecka ska ta med honom till en mötesplats som främjar socialtillvaro och sysselsättning. Ledsagningen behövs dagtid då mötesplatsen har öppet mellan 09:00-16:00

Kvalifikationer

Du som söker är en mogen lugn och stabil person, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller liknande då denna man sitter i rullstol. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad, pålitlig är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Tillsammans gör ni upp ett schema.
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-11-10 Arbetsgivarens referensnummer: A720793

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: