Undersköterskor sökes till Enebyberg

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Annebergsgården är ett äldreboende med plats för 40 pensionärer och är beläget i ett vackert naturområde med promenadvägar, nära Enebyberg. Utmärkande för Annebergsgården är bl a att miljön är hemlik och trivsam samt att det finns en omtänksam och kunnig personal som ger en hög vårdkvalitet. Vi arbetar med flera spännande digitala projekt och använder idag digital signering av HSL-insatser och SOL-insatser i systemet MCSS/APPVA och i journalsystemet Treserva. En gång i veckan har vi vårdhund. Vi arbetar med kontaktmannaskap där vi har en kontaktman och en vice. Vi är bra på att göra genomförandeplaner. Sjuksköterska finns på plats varje dag kl 08-17. Övrig tid har vi sjuksköterska via patrull.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ge omvårdnad, vård, stöd och service till boende på Annebergsgården. Du kommer att vara kontaktman till minst en boende. Du dokumenterar social journal i Treserva, gör genomförandeplan till din kontaktperson i Treserva och signerar insatser i APPVA. Du har kontakt med närstående och på helgerna även med Ung Omsorg som arbetar med oss då. I ditt arbete ingår service till boende som att sköta tvätt och städa i den boendes lägenhet. Dagpass börjar kl. 7 eller 8, senaste kvällspasset slutar kl. 21:10. Arbete varannan helg. Heltidsmått är 37 timmar per vecka. Vi söker 3 undersköterskor på 75% vardera.

Kvalifikationer

Undersköterskeexamen Erfarenhet av arbete som undersköterska i äldreomsorg God svenska i tal och skrift Vana att dokumentera digitalt God lagspelare, van att arbeta i team Du ska vara lugn, trygg och prestigelös Har du arbetat i servicebranschen är det en merit

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-10-16, Tillträde 2017-10-16 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 3

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-03 Arbetsgivarens referensnummer: A714223

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Bard, Gruppchef Tel: 08-56891829 E-post: