Registrator till Tekniska kontoret

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Tekniska kontoret, med säte i Mörby centrum, har ansvar för Danderyds kommuns tekniska förvaltning omfattande fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt myndighetsansvaret för trafikfrågor m m. Registrator – se hit! Skulle du vilja jobba på samma avdelning som en ekonomiassistent som hänger i ett DJ-bås varje helg, en upphandlare som kan ge dig de bästa tipsen om hur du förbättrar din golfsving, en nämndsekreterare som älskar att bjuda på fika (särskilt om det finns något särskilt att fira, som t.ex. världsdagen för statistik), och en vaktmästare som reciterar grekiska filosofer på avdelningsmöten? Då är du den vi på administrativa avdelningen söker!

Arbetsuppgifter

Som registrator ansvarar du för registrering av alla inkommande och utgående handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. Du kommer att diarieföra i ett digitalt dokument- och ärendehanteringssystem och vara delaktig i både det interna och förvaltningsövergripande utvecklingsarbetet med att stärka rutiner och kvaliteten i diarieföringen och dokumenthanteringen. Du kommer också till viss del vara ersättare för nämndsekreteraren i dennes frånvaro. Arbetsuppgifter: • Postöppning och diarieföring i tekniska nämndens och fastighetsnämndens diarier • Sekretessprövning och utlämnande av allmän handling • Ge råd och stöd internt i diarieföringsfrågor att vara kontaktombud avseende personuppgiftslagen • Arkivering och gallring, arkivredogörare, kallelser, protokoll och annan nämndadministration.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och erfarenhet från administrativt arbete, back-office eller support meriterande är arbetslivserfarenhet som registrator. Du har kunskap om offentlighetsprincipen, goda kunskaper i MS Office särskilt Excel, Word och Power Point. Vidare söker vi dig med erfarenhet av dokument eller ärendehanteringssystem. Det är särskilt meriterande om du har registratorsutbildning på högskolenivå, erfarenhet av registratur inom teknisk verksamhet samt erfarenhet av det digitala ärendehanteringssystemet W3D3. Som person söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande, har lätt för att samarbeta, men även att du kan prioritera och arbeta självständigt. Du har känsla för service och kan kommunicera med andra på ett tydligt sätt i tal och skrift då arbetet innebär många interna och externa kontakter.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-26 Arbetsgivarens referensnummer: A719882

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Michael Haglund, Administrativ chef Tel: 08-568 912 34 E-post:

Lovisa Bornold, Arkivarie/Tf registrator Tel: 0856891231 E-post:

Veronica Sjöberg, Nämndsekreterare Tel: 0856891232 E-post: