Lärare åk 5 Kyrkskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever. I våra skolor får du arbeta i välfungerande arbetslag tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Hos oss får eleverna en gedigen kunskapsgrund och möjlighet att utveckla sina förmågor. Hela skolan präglas av trygghet och trivsel och det råder studiero i våra klassrum. Samtliga klassrum har Smart boards och utvecklingen av digitalisering i klassrummen pågår där vi har stöd i form av både IT-tekniker och IT-pedagog. Skolan har också ett väl fungerande elevhälsoteam.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i åk 5 i svenska och engelska och ha mentorskap i en av de tre klasserna. Du kommer också ingå i ett arbetslag där du samplanerar och utvecklar undervisningen tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara en del i ett lärarkollegie som arbetar kunskapsinriktat och har ett brinnande intresse för elevers lärande kopplat till tillgänglig utbildning för alla elever. Du samarbetar väl med kollegor i både undervisnings- och utbildningsuppdraget. I klassrummet är du en tydlig ledare och god förebild. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar du förtroende och visar på engagemang. Du vill också arbeta aktivt för en god skolutveckling.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-08-15
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-08-14 Arbetsgivarens referensnummer: A699434

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Petra Hellström, Rektor Tel: 08-56891571 E-post:

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post: