Avlösare till 4-årig pojke

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill stötta en livlig pojke i hans vardag. Du ska fungera som en trygghet för pojken som inte har något tal. Du kommer punktmarkera honom när han är inomhus då han gärna klättrar runt i hemmet och kastar saker omkring sig. Pojken tycker om vattenlekar och gillar att leka på lekplatser, mycket av tiden kommer spenderas ute då han också blir mer självständig när han är ute och leker och får göra av med energi. Vi behöver hjälp 5 timmar i veckan vilket kan innebära stöd under en eftermiddag/kväll någon dag i veckan och lördagar.

Kvalifikationer

Du är en erfaren person med förmåga att se pojkens unika egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn med autism och ADHD. Det är viktigt att du har ett tydligt, strukturerat och trevligt förhållningssätt. Du ska vara omtänksam, kommunikativ, punktlig och ha en stor portion tålamod. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema
Löneform: Timlön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-31 Arbetsgivarens referensnummer: A700491

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: