Elevassistent till Vasaskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen. På skolan finns två mindre undervisningsgrupper. Hos oss hittar du mycket engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Våra elever och deras föräldrar har mycket höga förväntningar på en väl fungerande, stabil och trygg verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent stöttar du en av våra elever under skoldagen i Förskoleklass. Tjänsten är en deltidstjänst 50% under företrädesvis förmiddagstid.

Kvalifikationer

Ett krav är att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta med elever med funktionsvariationer. Vidare ska du brinna för att hjälpa andra människor till utveckling. Vi söker en varm och engagerad medarbetare som har lätt för att samarbeta, stort lösningsfokus och är prestigelös. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstiden är preliminärt förmiddagar kl 9-13, eventuellt även eftermiddagar på torsdagar.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Timlön
Tillträde: 2017-09-18, Tillträde enligt överenskommelse, gärna snarast Möjlighet till förlängning under vårterminen 2018
Tidsbegränsat till: 2017-12-21
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-15 Arbetsgivarens referensnummer: A711997

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Christel Pedersen, Biträdande rektor Tel: 073-6620051 E-post: