Ledsagare till 18-årig kille

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara ledsagare 6 tim/vecka till en 18-årig kille med Aspergers syndrom. Han är intellektuellt högfungerande och har en synnedsättning. Han tycker bl. a om att laga mat, promenera och lyssna på musik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är entusiastisk och positiv som person och som har lätt för att motivera och aktivera. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad, pålitlig är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Ledsagning 6tim/vecka. Främst onsdagar eftermiddag/kväll samt en förmiddag eller eftermiddag under helgen.
Löneform: Timlön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde omgående, så fort "rätt person" hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-20 Arbetsgivarens referensnummer: A682335

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: