Avlösare till 4-årig pojke

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som på lördagar och söndagar vill vara avlösare till vår autistiska son som är 4 år. Han är en mycket aktiv, glad och nyfiken kille som bl. a gillar att titta på bilar, hundar och fåglar och att vara ute och leka och spela fotboll..

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att vara aktiv och delta i utomhuslek och som till sinnet är lugn, stabil och strukturerad. Du ska vara trygg, omtänksam och pålitlig, Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Vi behöver hjälp med avlösning lördagar och söndagar med 3 tim/tillfälle.
Löneform: Timlön
Tillträde: omgående så fort "rätt" person hittats
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-06 Arbetsgivarens referensnummer: A591751

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: