Mörbyskolan söker elevassistent

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Mörbyskolan är en åk 7-9-skola med ca 450 elever. Mörbyskolan präglas av pedagogisk dynamik och en hög utvecklingstakt, ett stabilt elevunderlag och välfungerande arbetslag. Extern granskning av Mörbyskolan 2016 visar på excellenta resultat. Verksamheten präglas av trygghet och trivsel med mycket ambitiösa elever, legitimerade och erfarna lärare. Mörbyskolans motto är ”Kunskap och hjärta”.

Arbetsuppgifter

Vi söker läsåret ut en elevassistent på 75% (30h/vecka). Arbetet innebär att följa elev/elever under skoldagen och bland annat hjälpa till med att strukturera studierna. Du kommer att arbeta i Lärcentrum (LC) som är ett samlingsnamn för lokaler som ska vara tillgängliga för elever som har behov av särskilt stöd under kortare eller längre perioder. Du kommer även att vara med elever ute i klassrummen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom det pedagogiska området och/eller erfarenhet av arbete med elever i tonåren som är i behov av särskilt stöd. Som person är du lugn, trygg i dig själv, engagerad och en god förebild. Viktigt är att du kan samarbeta med övrig personal, men också att du kan arbeta självständigt. Arbetet kräver flexibilitet, ett stort tålamod och en positiv grundsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2017-10-16, Tillträde 2017-10-16 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2018-06-15
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) E-post: Senaste ansökningsdag: 2017-10-13 Arbetsgivarens referensnummer: A719668

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Isabel Rodriguez, Rektor Tel: 08-568 914 42 Mobil: 0730783405 E-post: