Ledsagare till 14-årig kille

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tillsammans med vår son vill hitta på roliga aktiviteter, och som kan fungera som en vuxen kompis. I hemmet trivs han bra vid sin dator. Han spelar b la Fifa (Playstation). Andra intressen är fotboll och innebandy, samt aktiviteter utanför hemmet. Han är vidare road av att åka bil och buss. Han tycker om att läsa skyltar under färden och har god lokalkännedom om var olika platser ligger.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en initiativrik och positiv person, som har lätt för att motivera och aktivera. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad, pålitlig är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Ledsagning 8 tim/vecka, em/kväll eller helg. Vi är flexibla vad gäller dagar och tider. Tillsammans gör vi upp ett schema.
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående, så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-01 Arbetsgivarens referensnummer: A708768

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: