Vaktmästare till Danderyds Gymnasium

Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Danderyds Gymnasium är ett kommunalt gymnasium som ligger 8 km norr om Stockholms centrum. Läs mer om vår skola på www.dagy.danderyd.se

Arbetsuppgifter

Danderyds gymnasium söker en vaktmästare. Du ingår i en grupp som leds av en gruppchef och du jobbar tillsammans med två vaktmästare. I dina arbetsuppgifter ingår vara en del av servicegruppen på skolan och att skapa bra lokalförutsättningar för lärare och personal. Finnas till hands för eleverna genom att skapa trygghet och trivsel så att de kan bedriva bra studier. Det kan innebära allt från hög vuxennärvaro genom att rondera lokalerna till att möblera om vid provskrivningar, hantera klotter, hjälpa till med skåpshanteringen m.m. Du kommer att arbeta med installation av teknisk utrustning och sköta löpande underhåll av lokalerna. Viss fastighetsskötsel ingår. Fysiskt arbete ingår. Viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. • Mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska. • IT-kompetens värdesätts. • Körkort erfordras. • Vi ser gärna att du är serviceinriktad, stresstålig, organisatorisk och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då arbetet kräver mycket kommunikation både med elever och personal krävs hög grad av social kompetens.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema. Skolans öppettider är 7:00-17:00, viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma utifrån schema.
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse (Provanställning 6 månader)
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-24 Arbetsgivarens referensnummer: A685740

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Marie Karlsson, Gruppchef lokal Tel: 073 807 03 12

Viktoria Wallin, Rektor Tel: 08-568 913 05 E-post: