Fritidspedagog - Vill du vikariera?

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Stocksundsskolan och Långängsskolan tillhör samma resultatenhet och arbetar utifrån samma målsättning, där vi sätter kunskap i fokus och arbetar systematiskt med uppföljning och utvärdering. Vår vision: ”Tillsammans skapar vi en skola, där elever och vuxna uppmuntras till att VÅGA VILJA VÄXA ”.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vikariera under både kortare och längre perioder. Det kan innebära du arbetar förmiddag i klass och under eftermiddag på fritids. Du kommer att arbeta i en skolmiljö som har hög personaltäthet med erfarna och kunniga kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser att du har ett öppet förhållningssätt med vana att arbeta med barn i åldrarna 6-12 år. Pedagogisk utbildning är en fördel. Har du varit föreningsverksam, varit ledare för grupper i olika sammanhang, tex tränare, instruktör, ledare osv är det meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Det är en möjlighet att komma in skolans värld och ev få en längre anställning. Alternativt ett sätt att arbeta timmar jämte dina studier.
Tillträde: 2017-10-23, Omgående
Tidsbegränsat till: 2018-06-15
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-20 Arbetsgivarens referensnummer: A719045

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Mikael Valdorson, Bitr. rektor Tel: 08-56891430 E-post: