Undersköterskor/vårdbiträden till Hemtjänsten

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Den kommunala hemtjänsten i Danderyd består av 4 geografiska områden. Djursholm/Stocksund, Mörby, Enebyberg, och Kevinge/Danderyd Norra. Vi består av ca 150 personal som servar ca 250 kunder. Vi utgår från Centrala lokaler i Mörby Centrum.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/vårdbiträde har du ett av kommunens mest betydelsefulla arbete. Du ska hjälpa och stödja våra kunder i deras hem vilket krävs att du har en personlig mognad och är serviceinriktad.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska/vårdbiträde. Med eller utan erfarenhet. Det viktigaste är din personlighet och att du trivs bland äldre människor. Att du bidrar till ett positivt arbetsklimat ser vi som en självklarhet. Då arbetet ibland kan vara stressigt krävs det att du är stabil. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift eftersom vi har ett krav att dokumentera. Vi prioriterar dig som har körkort.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Vi arbetar dag och kväll måndag till söndag.
Löneform: Timlön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Efter överenskommelse
Antal platser: 5

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-11-04 Arbetsgivarens referensnummer: A722342

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Ingela Avan, Hemtjänstchef Tel: 08 56891835

Fackliga Företrädare

Christina Johansson, Kommunal
Tel: 08-568 910 00
E-post: