Sjuksköterska till demensgruppboende i Djursholm

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. StorKalmar är ett gruppboende för dementa med 16 lägenheter fördelat på två plan. Gruppboendet är vackert belägget på Danderydsvägen 95 i Djursholm. Stor fint inhägnad tomt med en promenadslinga runt huset. StorKalmar ligger lättillgängligt med goda parkeringsmöjligheter. Buss nummer 606 eller 616 samt Roslagsbanan station Ekeby. Vi arbetar med flera spännande digitala projekt och använder redan idag digital signering av HSL- och SoL-insatser i systemet MCSS/APPVA och i journalsystemet Treserva. Vi arbetar i kvalitetsregistren Senior Alert och Palliativa registret. Vi har fått kvalitetspris för vårt arbete med BPSD-registret.

Arbetsuppgifter

Arbetet som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på Storkalmar innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom ditt kompetensområde. Dessutom ingår att handleda, utbilda och instruera medarbetare i omvårdnad och arbetsuppgifter som du delegerar. Arbetet sker i team kring de boende. Du kommer att arbeta nära gruppchefen som är omvårdnadspersonalens närmaste chef. Sjukgymnast och arbetsterapeut arbetar var sin dag/vecka på Storkalmar. Kvällar och nätter har vi sjuksköterska från extern patrull. Dagtid på lördag och söndag kommer sjuksköterska från Annebergsgården som vi hör ihop med. Doktor kommer en dag i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har minst 2 års erfarenhet av demensvård. Det är meriterande om du har vidareutbildning från demensområdet och om du aktivt arbetat med BPSD-registret. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera, är prestigelös, har personlig mognad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver kunna arbeta självständigt och i team. Du är trygg i din roll och kan möta verksamhetens små och stora behov.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. Dagtid måndag-fredag Heltidsmått 40 timmar 8 timmar/dag 7-15 alternativt 8-16 Måltidsuppehåll
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-12-11, Eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-16 Arbetsgivarens referensnummer: A719165

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Leila Alizadeh, Biträdande verksamhetschef Tel: 08-568 91848 E-post: