Logoped till Stocksundsskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Stocksundsskolan och Långängsskolan tillhör samma resultatenhet och arbetar utifrån samma målsättning, där vi sätter kunskap i fokus och arbetar systematiskt med uppföljning och utvärdering. Vår vision: ”Tillsammans skapar vi en skola, där elever och vuxna uppmuntras till att VÅGA VILJA VÄXA ”. Danderyds kommun har en tal-språkpedagogisk enhet placerad på Stocksundsskolan där logoped ger särskilt stöd till elever med tal-språkstörning, varav en del elever har en tilläggsdiagnos inom NPF. Eleverna går, som övriga skolbarn, i skolans klasser från förskoleklass till årskurs 6.

Arbetsuppgifter

Vi söker en logoped med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd avseende tal, språk och kommunikation. Logopeden ska kunna genomföra fortlöpande uppföljningar av elevernas tal-, språk- och kommunikationsförmåga samt kartlägga behovet av stöd och ge lämpliga stödåtgärder individuellt eller i elevens klass. Tillsammans med specialpedagog skriver ni åtgärdsprogram, ansökningar om tilläggsbelopp och utvärderingar av dessa samt har löpande diskussioner om hur "vi bäst stimulerar" våra elever till utvecklat lärande. Du kommer att ge handledning till elevernas lärare vid behov samt delta i elevhälsoteam och specialpedagoggruppen. I arbetet ingår också kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Logopedexamen. Du som söker får gärna ha erfarenhet av logopediskt, pedagogiskt arbete med barn i åldrarna 5-12 år och gärna från arbete som logoped i skola. Erfarenhet av att arbeta med dyspraxi och handledning är önskvärt. Du är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-11-06, Tillträde efter övernskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-22 Arbetsgivarens referensnummer: A710173

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Marie Altenberg, Rektor Tel: 08-56891401 E-post: