Kartor och geografisk information, GIS

När du vill hitta rätt i Danderyds kommun kan du använda digitala och tryckta kartor.

Kartguiden är en digital karta över Danderyds kommun med inbyggd sökfunktion som gör det möjligt att söka på gator, skolor, bibliotek, badplatser med mera.

Kartguiden

Tätortskartan - digital karta

Stockholms stad har tillsammans med Lantmäteriet och kommunerna tagit fram en tätortskarta över Stockholms län. Kartan är sökbar på gatunamn och adresser i hela länet. Det är också möjligt att söka på populärnamn, som till exempel  SL:s stationer - tunnelbana och pendeltåg.

Tätortskarta

Expohuset Media - tryckt papperskarta

En kostnadsfri turist- och besökskarta över Danderyds kommun med gaturegister. Kartan uppdateras årligen och kan hämtas direkt hos Information Danderyd i Mörby centrum eller på kommunens bibliotek. Den kan också beställas direkt:

.

Adresskartan - tryckt papperskarta

Kartan hjälper dig hitta rätt i Danderyd. Den visar fastigheter, kvartersnamn, adresser, gator med mera. Den är från 2008 och tryckt i skala 1:8000. Kartan kan köpas för 75 kronor hos Information Danderyd i Mörby centrum.

Kartan kan även beställas som ovikt och inplastad samt som skrivbordsunderlägg i halvformat:

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Kartor och geografisk information, GIS

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.